Heel blij ben ik met de getuigenissen van deze klanten. Meer getuigenissen kun je lezen op mijn LinkedIn profiel.

 • Met ons Formule Team 'Natte Afbouw' wilden we graag verder de kracht van Social Media gaan benutten. Janke Papa van 'Het Plan' heeft ons daar super mee geholpen; heel praktisch en in een prettige sfeer zijn we tot goede inzichten gekomen, ik beveel haar van harte aan! Wij zijn in ieder geval klaar om verder te gaan bouwen om via diverse social media met onze klanten & relaties in contact te gaan!

  Bas van der Kuijl
  Bas van der Kuijl Formule Manager 'natte afbouw' bij BMN Nederland
 • Samen met Janke heb ik de online marketing geprofessionaliseerd. Zij heeft mij ontzettend goed op weg geholpen en mogelijkheden aangeboden die mij nog onbekend waren, zoals een platform van waaruit je meerdere social media kanalen kunt beheren en berichten kunt inplannen. Zeer efficiënt! Ook heeft ze me geholpen met een online programma voor het opmaken en verzenden van nieuwsbrieven, waarbij het voor ons erg belangrijk was om de respons op de nieuwsbrieven te kunnen meten. Hoeveel klanten openen de mail, hoeveel klanten klikken door, en welke nieuwsberichten waren interessant? Janke is erg professioneel, heeft enorm veel kennis van zaken, en is daarnaast een fijn persoon om mee samen te werken. Ze denkt mee en vooruit, is rustig, heel duidelijk en weet haar ideeën goed te onderbouwen. Wil je ook groeien in online marketing, dan raad ik Janke absoluut aan!

  Rosselle van der Hoek
  Rosselle van der Hoek Marketing @ Peitsman
 • Wij hebben Janke Papa gevraagd om voor onze dealers van het merk Quick-Step (Laminaat, PVC en Parketvloeren) online marketing en Social Media trainingen op te zetten. Onze dealers kunnen zich inschrijven voor een volledige dag training op maat; kleine groepen met verschillende ervaringslevels. Janke weet de beginners op een professionele, maar zeker ook zeer persoonlijke manier in te voeren in de verschillende disciplines van Social Media, zoals Facebook en Twitter. Tegelijkertijd brengt ze degenen die al meer ervaring hebben verder met zeer handige en nuttige tips en tricks. Tijdens de trainingen worden ook veel belangrijke en van toepassing zijnde marketing beginselen uitgelegd, zodat de cursisten de volgende dag gelijk en gefundeerd met hetgeen ze geleerd hebben aan de slag kunnen gaan. Voor Unilin Flooring is Het Plan een leverancier van een complete Social Media Training, waarbij Janke initiatieven neemt om de training steeds gerichter en direct toepasbaar te maken. Een groot voordeel daarbij is haar jarenlange ervaring in de vloerenbranche.

  Berry Veldmans
  Berry Veldmans Country Manager Unilin Flooring
 • Advies nodig om een klein zorgbedrijfje op de kaart te zetten? Dan kan ik u Janke Papa aanbevelen. Uitstekend adviseur op gebied van marketing via social media. Zowel thuis in commerciële producten als producten en diensten binnen de zorg.

  Katinka Kerssens
  Katinka Kerssens manager GGZ Noord-Holland Noord
 • Voor mijn nieuwe dienst, The Passion Test, wilde ik voor het verspreiden van die communicatieboodschap mijn gekozen strategie toetsen en een aantal communicatiemiddelen laten maken. Het stond voor mij meteen vast dat ik die opdracht aan Janke Papa van Het Plan gunde. Samen met Janke nam ik mijn communicatiestrategie door en kwamen we o.a. uit op een website (in Engels en Nederlands), een flyer en een voorblad voor trainingsmateriaal en presentatiemappen. De samenwerking met Janke was voortreffelijk vooral omdat zij mij het regel- en coördinatiewerk uit handen nam en tegelijkertijd mij scherp hield op deadlines. Janke heeft een netwerk van communicatieprofessionals met wie zij werkt en omdat ik bij alles voorkeur heb voor een BNI-lid met een gunfactor, ging zij met mijn voorkeurslijstje aan de slag. Ken je of ben je iemand die een hands-on marketingmakelaar zoekt? Iemand met een nieuw bedrijf of product en weinig tijd of gelegenheid om zelf achter alles aan te gaan? Wiens tijd kostbaarder is dan de prijs die Janke vraagt? Dan kan ik Janke Papa van harte aanbevelen. Haar offertes zijn eenvoudig helder en haar inzet is haar prijs absoluut waard. Mijn gunfactor voor Janke is nog meer gestegen en ik hoop die met deze testimonial ook bij anderen te hebben geactiveerd.

  Clara Overes
  Clara Overes The Passion Test
 • ‘Ik ben zeer tevreden over het werk dat Janke geleverd heeft voor Oldenboom. Met name de nieuwe huisstijl en bijbehorende brochures, het ontwerpen van “pijlsnelle leveringen” als ook het verzorgen van de website. Daarnaast is het uiterst prettig dat Het Plan compleet ontzorgt en ook bijvoorbeeld na het ontwerpen het bijbehorende drukwerk regelt. Ik kan Janke dan ook ten zeerste aanbevelen voor al uw marketingzaken!’

  Harry Glorius
  Harry Glorius Regiomanager Oldenboom BV
 • Na Janke te hebben meegemaakt als collega bij Fetim, heb ik in volle overtuiging haar gevraagd met mij te “klanken en brainstormen” toen ik de keuze maakte als zelfstandig ondernemer te gaan starten. Met name haar out of the box denken en constant een paar stappen verder te denken in het totale proces om tot een duidelijk businessdoel te komen zorgde voor snel en meetbaar resultaat. Ik waardeer haar eigen mening, waaraan zij ook vasthoudt, maar altijd met het doel voor ogen om een optimaal concept te creëren. Keer op keer lukte het haar om mijn roze bril af te zetten en nuchter te kijken naar “wat willen je klanten, en hoe kun jij dat bewerkstelligen. Voor mijn volgende project hoop ik dat zij weer met net zoveel drive en creativiteit assisteert.

  Ronald Nieuwenhuis
  Ronald Nieuwenhuis Novidoors
 • Als je een evenement wilt organiseren dan kan Janke je daar uitstekend bij helpen. Zo heeft ze voor BNI Haarlemmer Olie een fantastisch leuk feest georganiseerd in de nr. 1 flexwerkplek van Nederland: Zaamen aan de Nieuwe Gracht in Haarlem. Met eten, drinken, netwerken en breakout sessies een heerlijke avond. Ook voor de beleving van uw merk kan zij met haar marketing know-how passende evenementen organiseren.

  Sjaak Griffioen
  Sjaak Griffioen game developer at griffioen gameway.nl
 • Na vele foto’s te hebben gemaakt bij een bekende bollenkweker in Vogelenzang, heb ik de commercieel directeur gevraagd of ik een keer kon komen praten over hun communicatie naar hun klanten en dan met name via hun website. Daarbij gevraagd of ik een collega kon meenemen die verstand van Marketing en Communicatie heeft. Zo heb ik Janke uitgenodigd om samen met mij te kijken wat wij voor deze potentiële klant konden betekenen. Zij heeft tijdens ons eerste gesprek een professioneel advies gegeven en het vermogen getoond zich goed in de klant in te kunnen leven. Met als gevolg dat wij de gelegenheid hebben gekregen om een plan van aanpak te schrijven om de communicatie met hun doelgroep te verbeteren door o.a. de huisstijl te verbeteren, een nieuwe website te realiseren en social media daarbij te integreren. Tijdens zo’n traject moet er erg veel werk verricht worden, en dan niet alleen door ons maar ook door de klant. Hier komt dan ook een van Janke haar sterke kanten naar boven. Zij zorgt dat het ook echt gebeurt. D.w.z. daar waar en wanneer het nodig is om met zachte maar dwingende hand net af en toe dat zetje geven, te stimuleren om het proces aan de gang te houden. Kortom e.e.a heeft geresulteerd in een mooie samenwerking met mij maar vooral ook met onze nieuwe klant die zo tevreden is dat hij nu de website in 3 talen laat maken! Janke bedankt voor de realisatie van dit mooie project en deze samenwerking en dat wij onze klant zo tevreden hebben kunnen maken! Hier doen wij het voor! Ik kan Janke van harte aanbevelen.

  Oscar van der Linden
  Oscar van der Linden IkVerbeeldJe
 • Dat Janke een autoriteit is op het gebied van marketing mag voor iedereen duidelijk zijn. Maar er is meer… ze is ook een kei in het verzorgen van workshops en presentaties. Onlangs kwam ik op een zaterdagmiddag met de vraag of ze wellicht maandagavond erna nog eventjes een groepje vertalers het een en ander kon vertellen over social media. Gelukkig stemde ze al snel in. Nu zijn tolken en vertalers misschien niet de meest hippe Twitteraars en LinkedInners, maar kritisch denken, dat kunnen ze wel. Om hen te overtuigen moet je van goeden huize komen. Nou dat kan je van Janke wel zeggen. Geconfronteerd met een totale technische meltdown op de locatie hield ze het hoofd koel en zette ze een zelfverzekerde presentatie neer waarbij ze duidelijke uitleg gaf over de ins en outs van Twitter, facebook, LinkedIn en bloggen. De reacties achteraf waren niet minder dan overweldigend te noemen: ‘professioneel’, ‘instructive’ en ‘convaincant et intéressant’ en haar kennis van zaken was overduidelijk. Kortom als je wilt leren hoe je effectief social media in kan zetten voor jouw bedrijf dan ben je in goede handen bij Janke Papa – het Plan

  Edith Block
  Edith Block EKB Vertalingen
 • Van januari tot en met maart 2011 heeft Janke Pape namens haar bedrijf Het Plan voor mijn voormalig bedrijf Rofra Carvings een zogenaamde Quick scan en aanvullende werkzaamheden uitgevoerd voor een product/concept in ontwikkeling. De Quick scan is uitgevoerd bij diverse retailers, bouwmarkten en tuincentra, welke actief zijn in verschillende afzetkanalen in Nederland. Doel van de Quick scan was inventariseren aanbod en prijsniveaus mogelijk bestaande vergelijkbare producten, trends en kleurgebruik. Aan de hand van de Quick scan zijn conclusies en aanbevelingen gedaan zoals: kleurgebruik, afmetingen, accessoires, verpakkingen, introductiesets en winkelpresentaties. De aanvullende werkzaamheden betroffen onder andere: voorbereiden kleurstalen en materialen t.b.v. aanmaak monsters en verdere uitwerking winkelpresentaties. Tijdens de gehele samenwerking heeft Janke / Het Plan een enorme betrokkenheid en inzet getoond om het product/concept als een goed verkoopbaar product/concept op de winkelvloer te krijgen. De samenwerking mag dan ook als zeer goed en betrouwbaar gekenmerkt worden en is voor mij zeker reden zijn om in de toekomst ook gebruik te maken van de diensten van Janke Papa / Het Plan.

  Ron Admiraal
  Ron Admiraal Directeur / eigenaar Raf beheer en Comfortable at Home